Wintersport begint in

Soesterberg

Welkom bij Skicentrum Soesterberg

Prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van midden Nederland, ligt ons skicentrum. De skibaan beschikt over 5 banen met diverse moeilijkheidsgraden en is geschikt voor zowel de beginnende als de vergevorderde skiër of snowboarder. Uniek in europa is onze baan 3, die voorzien is van een Amerikaans tapijt, dat uitermate geschikt is voor de beginnende skiërs en mensen met veel angst.

Ski & Snowboard les

Onze ski- en snowboardschool heeft voor een ieder wat te bieden. Als u nog nooit geskiet heeft, kunt u bij ons net zo goed terecht als de doorgewinterde cracks. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel en de kwaliteit van de lessen zijn aansprekend, dankzij een ervaren team van leraren, die zelf jaarlijks bijgeschoold worden in de modernste technieken en methodieken.

Ski_snowboard_les
Ski_activiteiten

Feesten & Activiteiten

Onze gezellige après skihut is uitermate geschikt voor het geven van feesten en een combinatie met skiën en/of snowboarden is natuurlijk mogelijk.

Speciaal voor kinderen t/m 15 jaar kunt u bij ons een heel sportief kinderfeestje geven. Wij bieden diverse activiteiten zoals tuben, paintball en boogschieten

Over ons

Dit jaar bestaat ons skicentrum 41 jaar en daar zijn wij uiteraard heel trots op. Gedurende deze jaren hebben wij op het gebied van de ski- en snowboard lessen vele duizenden wintersportliefhebbers bij ons mogen begroeten. Dankzij een geweldig team van ervaren en gediplomeerde ski- en snowboard leraren zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerde skischool.

ski_winter

Bezoek ook eens de website van ons partner bedrijf Vos Wintersport!