Ski & Snowboard les

Les info

Onze ski- en snowboardschool heeft voor een ieder wat te bieden. Als u nog nooit geskiet heeft, kunt u bij ons net zo goed terecht als de doorgewinterde cracks. Plezier staat bij ons hoog in het vaandel en de kwaliteit van de lessen zijn aansprekend, dankzij een ervaren team van leraren, die zelf jaarlijks bijgeschoold worden in de modernste technieken en methodieken.

Omdat het skiën op een kunstskibaan moeilijker is dan in de echte sneeuw, leren de cursisten de verschillende technieken beter aan, waardoor het later in de sneeuw veel gemakkelijker gaat. Er wordt wel eens gezegd dat één uur les op de borstelbaan gelijk staat aan een dag les in de sneeuw. Ieder jaar ontvangen wij veel reacties van o.a. ouders die versteld staan van de verrichtingen van hun kinderen in de alpen. Met meer ervaring en een betere techniek wordt het allemaal ineens veel ontspannender en zult u merken dat u het dan ook veel langer volhoudt. En dat geeft op zijn beurt weer meer plezier!

Ski_snowboard_les

Wij bieden verschillende cursussen van 20, 14, 7 of 6 weken

Schrijf je nu in!

Schrijf jezelf of kinderen nu alvast in voor het aankomende seizoen. Vul het formulier hieronder in en u krijgt binnen een week een reactie.

Vul het formulier zo volledig mogelijk in
voor een zo snel mogelijke service.